Susanne Håkansson, formgivare av silversmycken

TEXTSMYCKEN & BARNSMYCKEN FRÅN SUH 925

SUH 925 startades januari 2008 av Susanne Håkansson som har mångårig erfarenhet av smyckeformgivning. Otaliga smycken med dotterns namn på resulterade så småningom i en affärsidé. Målsättningen är att erbjuda silversmycken med ett personligt uttryck och av hög kvalitet.

TEXTSMYCKEN

Flera av våra smycken har text i form av ordspråk eller betydelsefulla ord. Utbudet varierar över tid och de flesta smyckena tillverkas bara i ett enda exemplar.

BARNSMYCKEN I SILVER

Hos SUH 925 anser vi att barnsmycken skall hålla lika hög kvalitet som smycken till oss vuxna. Ett klassiskt silversmycke, t ex en doppresent, skall hålla i många år och uppskattas även när barnet har blivit lite större. Där det är möjligt så löds alla lösa bitar ihop för att undvika att smådelar lossnar och hamnar i barnets mun.

SUH 925 står för det enkla och rena men skall samtidigt ge användaren en känsla av att bära något unikt och personligt, t ex våra textsmycken. Ett silversmycke från SUH 925 skall kännas tidlöst och vara lätt att bära vid alla tillfällen. Våra silversmycken passar både trendig och klassisk, gammal som ung – längtar du efter något unikt så hittar du det här!

Besök vår webbshop